[VIDEO] “Bosan Nanti..”- Netizen ‘Merayu’ Tak Ingin Sheila Rusly Stop Rancangan Ketuk-Ketuk Ramadan

Tular di media sosial bahawa rancangan disukai ramai apabila tibanya bulan ramadan yang mana dikenali sebagai Ketuk-Ketuk Ramadan pada musim ini dikatakan menjadi musim terakhir. Pasti saja, penonton sentiasa tertunggu-tunggu rancangan memasak yang menampilkan Sheila Rusly ini.

Janganlah.. satu2 rancangan yang dinanti

Difahamkan, menerusi Instagram Jinggo pada awal Mac lalu membuatkan netizen mula sedih dan meninggalkan komen supaya tidak mengundurkan diri apabila pengarah terkenal itu menulis kapsyen yang seolah-olah memberi bayangan kepada penonton.

“Mungkin deme dah dapat rasa, bila hati Sis terdetik menjadikan Ketuk Ketuk Ramadan tahun ini musim ke 15 adalah MUSIM TERAKHIR bagi Js Pictures.. Sis ingin mengundurkan diri..”

Di ruangan komen menerusi status pengarah terbabit, rata-ratanya tidak ingin ia berlaku kerana bagi mereka rancangan tersebut sentiasa ditunggu-tunggu.

Meskipun, dikatakan Jinggo hanya memberi bayangan dan tiada kata-kata rasmi daripada pihak mereka namun gara-gara berita terbabit mula tular, Instagram milik Sheila Rusly pula dihujani kata-kata sedih daripada peminat rancangan Ketuk Ketuk Ramadan.

Jangan stop sis..

Bosan nanti kalau dah takde..

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Jinggo_JS Pictures, Sheila Rusly via Viral Kami

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*