“Buat Hal La Azad Ni”- Azad Ni Makin Menjadi Nak4lnya

Pasangan romantik dan kelakar Azad Jazmin dan Eira Syazira memang tidak pernah menghampakan peminat kerana ada sahaja telatah dan gelagat mereka mencuit hati netizen. Memang semua orang mengimpikan kehidupan suami isteri yang happy sebegini kan?

Memang beruntung Eira bersuamikan Pak Azad yang sering buat lawak sahaja setiap hari. Kadang kala sampai tak cukup nafas Eira nak gelak bila suaminya buat hal! Kita pun terikut sama nak gelak kan?

Memandangkan Eira ni ada menjual produknya sendiri, dalam satu video yang dimuat naik oleh Azad di Instagramnya, ketika Eira sedang membuat review, dikejutkan pula Azad dibelakangnya, Dengan Posing mautnya. mahu terkeluar anak tekak, Eira gelak.

#1

#2

#3

TONTON VIDEO :

Netizen sangat terhibur dengan gelagat usik-mengusik suami isteri ini dan tak kurang juga mereka mengharapkan kehidupan mereka juga sebahagia seperti mereka. So sweet kan?

APA KATA NETIZEN:

Tak Faham Awat Laki Dia Jadi Gitu

Ingat Perempuan Mana Tadi.. Ha..Ha..

Eira Ni Kalau Gelak, Aku Pun Nak Terikut Terbahak …

Adoi.. Pecah Perut Dengan Azad Ni.. HaHa…..

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Kaki Kecoh via Viral Kami

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*