“Fuhh boeekk”- Pelakon Saharul Ridzwan Belanja Biceps Di Instagram, Padu Beb!

Siapa tak kenal dengan pelakon berbakat, Saharul Ridzwan. Dikenali dengan mutu lakonan selain personalitinya yang mesra dan profesional membuatkan ramai ‘jatuh hati’ dengan aktor ni.

Sejak dua menjak ni mesti korang perasan kan yang Saharul ni rajin excercise di gym selain mengamalkan diet sihat.

Makin hari dapat dilihat perubahan yang ketara pada tubuh badan pelakon tersebut, namun posting terbaru Saharul di IG telah menarik perhatian ramai.

Berapa lama buat badan ni…? Bengkak betui lengan tu…

 

View this post on Instagram

 

One more rep. Come on! 🤦🏻‍♂️ . Good morning Geng!

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

 

View this post on Instagram

 

“Gym ni kita panggil “the house of pain”, selagi tak jumpa rasa sakit tu, jangan keluar”- coach @ajiradzi . @anytimefitness.hartamas

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

 

View this post on Instagram

 

Dia peluk pulak dah! 🤣. My workout buddy. ❤️ . Crewcut: @izzat_the_outlaw_barber 👍

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

Rata-rata yang melihat perubahan pada Saharul, memuji kesungguhan pelakon tersebut mendapatkan badan yang diidamkan.

Malah siap ada yang ajak masuk competition lagi weh!

Fuhhh Boeakkk🔥

Hah amacam? Padu beb!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*