“Hmm Mana #daddybarumatabiru Tadi? Come, Come To Momma,”- Farah Lee

Bekas isteri pengacara Ally Iskandar, Farah Lee meluahkan rasa sebak apabila anak perempuannya, Maream Esabel sudah berdikari walaupun baru berusia empat tahun.

Menurut Farah, Maream pandai menguruskan diri sendiri tanpa meminta pertolongan darinya.

“Usai bedtime story and tutup lampu. Omma, I think I want to sleep by myself tonight.

“Really? Okay then.. Good night love you..Love you too. Nighty nighty..

“Berlalu pergi di dalam gelap masuk ke bilik dia. Lalu hati omma berkata “Ni confirm datang balik ni.

“Seperti biasa, 4am omma bangun. Maream still takde kat sebelah. Masuk bilik dia, she’s sound asleep.

“Hmmm tetiba omma sebak. She’s such a grown up.

“At 3 dah pandai pergi toilet sendiri even tetengah malam.

“Before school, uniform semua urus pakai sendiri. Mandi, letak lotion sendiri.

“Many times bila omma kat atas dan dia lapar, tak pernah minta food.

“Prepare sendiri, cereal ke buat roti ke or makan je apa-apa yang ada dalam fridge or dapur. Very helpful too.

“Dah la selalu request nak sleepover. Kalau gi rumah jiran asyik taknak balik nak sleep dengan kakak-kakak.

“Jadi masalahnya sekarang, terpaksalah omma cari #daddybaru. Terpaksa okay!

“Hmm mana #daddybarumatabiru tadi? Come, come to momma,” tulisnya.

Farah dan Ally pernah mendirikan rumah tangga tetapi hanya berkekalan selama empat tahun. Mereka disahkan bercerai pada Ogos 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Maream Esabel.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG Farah Lee Via Gempak/Viral Kami

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*