“Memang Macam Kembar Seiras..” Tak Sangka Ini Respon Netizen Bila Wardina Safiyyah Muat Turun Foto Terbarunya

Walaupun Wardina Safiyyah sudah tidak aktif lagi dalam bidang seni, namun dia antara selebriti yang cukup aktif di media sosial. Sama ada berkongsi ilmu atau menyuarakan pandangannya secara lantang di media sosial seperti laman Instagram. Walaupun kini Wardina sudah menetap di Australia, namun perkembangan dirinya sentiasa di nanti peminat seni tanah air.

Baru-baru ini Wardina telah muat turut sekeping foto dirinya denga kapsyen bertanya pada followernya sama ada wajahnya iras pelakon cantik Sarah Hildebrand atau isteri kesayangan Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Shahida.

Netizen turut tertarik dengan status di muat turun berkenaan. Malah rata-rata mempunyai pandangan tersendiri wajah Wardina seiras pelakon mana.

Dari dulu memang peminat Wardina.


Macam DS Shahida terutama bahagian mata.


Cantik walaupun tanpa mekap


Sekali pandang macam DS Shahida, macam kembar seiras

Sebelum itu, Wardina Safiyyah secara jujurnya memuji kejelitaan Sarah Hildebrand yang disifatkan cantik semula jadi dan tidak perlu menjadi seperti orang lain yang perlu bekerja keras untuk tampil cantik.

Malah kecantikan natural seperti ini juga mengingatkan dia kepada beberapa selebriti yang juga mempunyai aura tersendiri. Antaranya Deana Yusof, Siti, Sharmaine Farouk, Juma dan juga Normala Shamsuddin.

 

Sumber: Riverbed

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*